|
Зерносуміші
|
УниКрол | Дата: Субота, 22.11.2014, 17:12 | Сообщение # 1 |
 Гетьман
Статус: Offline
| З кожним роком все більше кролеводів віддають перевагу годуванню кролів сухими кормами, цей метод має багато плюсів, які небуду зараз тут перечисляти. Одним із різновидів сухих кормів є зерносуміш. Прошу ділитися своїми рецептами
Особисто я не видумую нічого надзвичайного. Робочі самці сидять на вівсі і сіні. Самки на відпочинку і підчас вагітності на вівсі чи вівсі з кукурудзою (у пропорції 1/4) і сіні. Після окролу підмішую пк у пропорції 1овес/1пк/0.5кукурудза), після того як кроленята починають самі їсти на 20-25-й день, суміш збагачую на ПК (2ПК/1овес).
|
|
| | |
УниКрол | Дата: Субота, 22.11.2014, 17:13 | Сообщение # 2 |
 Гетьман
| Саня ділися своїм чудо-рецептом 
|
|
| | |
Varif | Дата: Субота, 22.11.2014, 22:48 | Сообщение # 3 |
Кошовий
| я самця спочатку кормив пк таким як і всіх поки він не почав відмовлятися від роботи тоді зробив йому спеціально сіно конюшини 35 солома вівсяна 25 трикальцій 1 крейда кормова 1 сіль 0.5 ячмінь 5 овес 32
почав ворушитись правда я це запресував на гранику таку зерносуміш
Хто хоче шукає можливість А хто не хоче шукає причину
|
|
| | |
Гриня | Дата: Субота, 22.11.2014, 23:30 | Сообщение # 4 |
 Осавул
| Цитата УниКрол (  ) Саня ділися своїм чудо-рецептом По відсоткам не знаю, в мене все по колхозному, мішками! Ячмінь, овес і *фідлайф* по мішку, кукурудзи пів мішка, макухи 2 відра по 12 літр. відро пшениці і пів відра гороху 
Говоря друзьям правду в глаза, мы уменьшаем их количество, но улучшаем качество
|
|
| | |
Вася68 | Дата: Середа, 26.11.2014, 20:36 | Сообщение # 5 |
Сотник
| Гриня, чи таку суміш не вигрібають шукаючи улюблене. Я даю по (частинах) 4-овес, 4-ячмінь ярий, 1-кукурудза, 1- ПК, і ароматизатор (анісовий), щоб не вигрібали. Молодняку як починає їсти і до 2 міс. додаю трішки більше ПК.
|
|
| | |
Ростик | Дата: Середа, 26.11.2014, 22:17 | Сообщение # 6 |
Сотник
| Я пробував змішувати комбікорм, овес, пшеницю і кукурудзу. Комбікорм з*їдають, а інше починають "засівати" по клітці.
|
|
| | |
albatros | Дата: Середа, 26.11.2014, 22:25 | Сообщение # 7 |
 Десятник
| Цитата УниКрол (  ) Самки на відпочинку і підчас вагітності на вівсі чи вівсі з кукурудзою (у пропорції 1/4) і сіні. я так понял ,что 1 кук.и 4 овса или на оборот?
Не наживай себе врагов,лучше сделай их друзьями...
|
|
| | |
Гриня | Дата: Середа, 26.11.2014, 22:46 | Сообщение # 8 |
 Осавул
| Цитата Ростик (  ) чи таку суміш не вигрібають шукаючи улюблене Мальок вигрібає до тих пір, поки не зможе пролізти через шести сантиметрову решітку, завтра якщо не забуду то кину фото в темі кормушок.
|
|
| | |
Вася68 | Дата: Четвер, 27.11.2014, 09:29 | Сообщение # 9 |
Сотник
| Щоб не вигрібали я стараюся суміш готувати за судки. Все зерно набирає одного запаху і кролі їдять усе підряд. Тільки малькам кукурудзу напевно потрібно давати з 1.5 міс. віку, а то вони її дістають і їдять тільки м'якшу частину ( третину).
|
|
| | |
Гриня | Дата: Четвер, 27.11.2014, 18:25 | Сообщение # 10 |
 Осавул
| Цитата Вася68 (  ) Щоб не вигрібали я стараюся суміш готувати за судки Цитата Гриня (  ) в мене все по колхозному, мішками! І хватає на 3 тижні! Цитата Гриня (  ) завтра якщо не забуду то кину фото в темі кормушок.
http://unikrol.com/forum/43-67-1#984
|
|
| | |
pawik | Дата: Вівторок, 16.12.2014, 17:34 | Сообщение # 11 |
Козак
| Подскажите мне пожалуйста состав зерносмеси для самца, самки и малышни, сколько чего надо. Спасибо.
|
|
| | |
Вася68 | Дата: Середа, 17.12.2014, 22:58 | Сообщение # 12 |
Сотник
| pawik, в першу чергу потрібно знати яке зерно у вас є. І, що з вище описаних рецептів ви захочете докупити. Ячмінь на половину з вівсом підходять всім "від малого до старого і вагітним також".
|
|
| | |
DenUA | Дата: Неділя, 21.12.2014, 23:42 | Сообщение # 13 |
Кошовий
| То все класно... А я от стикнувся з проблемою ожиріння самок і самців. Бо мушу тримати так, щоб корм у них був завжди... (трапляється що до кролів не заходжу 2-3 дні) Інфи - 0 (зеро)!
Пристосувався так: Комбікорм Бест-Мікс з трав"яною мукою + сіно (збризгую водою і солю). Як не солити то кролі за 2 місяці перестають його їсти, і знову жиріють... - В кого ще є способи???
А відгодівля: - Зерно-суміш з 5-6 видів зерно-бобових...
Нема світлої або темної сторони! Все залежить від вашої позиції до джерела світла!
|
|
| | |
Vasya_SA | Дата: Понеділок, 22.12.2014, 06:50 | Сообщение # 14 |
Десятник
| Цитата DenUA (  ) мушу тримати так, щоб корм у них був завжди... (трапляється що до кролів не заходжу 2-3 дні) А дозувати не пробував?наприклад всипав корму 100гр. два дні їдять ,а третій розгрузка.
|
|
| | |
DenUA | Дата: Понеділок, 22.12.2014, 08:05 | Сообщение # 15 |
Кошовий
| З того й починав. Відмовився. 100 грам вони два дні їсти не будуть, за дві години втовчуть, потім сидять голодні. Не спокійні вони стають і агресивні.
Нема світлої або темної сторони! Все залежить від вашої позиції до джерела світла!
|
|
| |
|
|