|
Виробники комбікормів
|
Ergon30 | Дата: Вівторок, 25.11.2014, 00:15 | Сообщение # 16 |
Десятник
Статус: Offline
| Цитата Varif (  ) травяна мука Власного виробництва чи купована і де якоі фірми і ще питання хоч не дуже по темі Кролі купляв не знаю чи була в раціоні сіль чи ні,хочу почати давати порізаний лизунець чи можна класти зразу в клітку в вільний доступ чи потрібно поступово,є ще самки спаровані вже половина терміну чи не буде ім і майбутньому шкодити
|
|
| | |
Ростик | Дата: Вівторок, 25.11.2014, 00:27 | Сообщение # 17 |
Сотник
| "В действительности их намного больше. Не все еще показаны" Ой не думаю, що виробник буде розкривати секрети свого корму так просто. Беруть напевне загальні дані для ДСТУ або заявлених техумов і пишуть на етікетці.
|
|
| | |
Ростик | Дата: Середа, 26.11.2014, 23:18 | Сообщение # 18 |
Сотник
| УниКрол, а по факту без розумних термінів, класний комбікорм - це той кк, куди віробник всипав багато правильної "хімки"? Чи я помиляюсь.
|
|
| | |
Василь_Гаї | Дата: Четвер, 27.11.2014, 09:27 | Сообщение # 19 |
| Цитата Ростик (  ) Корм БестМікс з того, що я пробував найкращий. Перед ним годуваав Калинкою, Пан Курчак, Мультигейн. Пан Курчак минулої зими почав ціни гнати вверх і корм паскудний "калатати". І зрегіональними представниками інших компаній про доставку малих партій неможливо домовитись. Мало того не скажуть навіть хто в районі може перепродати. А БестМікс довозить навіть малі обсяги. Тобто ставлення до покупця людське а не "насер матері". Напишіть будь-ласка ,якщо звичайно не секрет,по якій ціні роблять доставку і яка мінімальна партія кк.Дякую.
|
|
| | |
Ростик | Дата: Четвер, 27.11.2014, 12:30 | Сообщение # 20 |
Сотник
| Василь_Гаї, мені підвозили аж 100кг. Ціна 5грн\кг з доставкою. Але машина йшла далі. Тобто мені підвозять по -дорозі. А доставка зі Львова. Як там буде з Тернополем не знаю.
|
|
| | |
svyazist | Дата: Четвер, 27.11.2014, 13:38 | Сообщение # 21 |
 Десятник
| якщо брати комбікорм мультигейн, який іде для годівлі від 2 місяців, а давати до 2 місяців його малим, малі будуть набирати вагу краще чим на зерно-суміші, чи неварто так годувати?
|
|
| | |
Littletom | Дата: Четвер, 27.11.2014, 14:27 | Сообщение # 22 |
 Кошовий
| svyazist, я так годую. можеш трошки Живини підсипати.
|
|
| | |
svyazist | Дата: Четвер, 27.11.2014, 16:09 | Сообщение # 23 |
 Десятник
| Littletom, дякую
|
|
| | |
УниКрол | Дата: Четвер, 27.11.2014, 22:48 | Сообщение # 24 |
 Гетьман
| Думаю треба створити нову тему "Рецепти комбікормів" і перенести частину повідомлень звідси туди. там і будемо обговорювати експерименти над складом кк і ділитися досвідом. Як думаєте?
|
|
| | |
УниКрол | Дата: П`ятниця, 28.11.2014, 08:26 | Сообщение # 25 |
 Гетьман
|
|
|
| | |
vovchik | Дата: П`ятниця, 28.11.2014, 08:30 | Сообщение # 26 |
 Кошовий
| Цитата УниКрол (  ) Думаю треба створити нову тему "Рецепти комбікормів" а вірно батьку, а діло говориш... 
Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
|
|
| | |
Віталік | Дата: П`ятниця, 28.11.2014, 21:52 | Сообщение # 27 |
Вістун
| Скажіть будь-ласка УниКрол, до цього кк яким ви годуєте своїх кроликів сіна даєте чи тільки кк і вода?
|
|
| | |
komarik | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 18:05 | Сообщение # 28 |
Вістун
| Багато не кормив але приблизно 1,5 тони Мультигейна з травою скормив росли добре, зараз пробую Калинку повнораціонну перші 150кг нормально. А Бест мікс буду шукати бо ціна Калинки трохи не влаштовує 6грн, хоча сьогодні зранку 6 вечором 8 
|
|
| | |
karpin | Дата: Неділя, 25.01.2015, 11:12 | Сообщение # 29 |
 Козак
| Цитата УниКрол (  ) я годую. БестМікс з трав"яною мукою, перейшов на нього з березня, дуже задоволений Фірма «АМПЕРСЕНД ЛТД» постачає цей комбікорм чи можливо ще якась фірма?Я теж користувався цим комбікормом і був задоволений,але останнім часом не можу додзвонитися до них,і був змушений купляти якись місцевий комбікорм.Не знаєш,що там з тою фірмою сталося?
|
|
| | |
УниКрол | Дата: Неділя, 25.01.2015, 11:34 | Сообщение # 30 |
 Гетьман
| Цитата karpin (  ) Не знаєш,що там з тою фірмою сталося? Нічого не сталося, працюють як працювали. Може при святах менеджери сачкували
Зараз кину тобі в ЛС номер старшого менеджера.
|
|
| |
|
|