Ростик, ви мене трішки неправильно зрозуміли... я мав на увазі, що якщо головний офіс спустив нову ціну в базу (як ви писали), то простий адміністратор не може продати дешевше ніж ця ціна... а в даному випадку получається, шо в базі вже є ціна 4800, але адміністратор продає товар за 3200 (як писав DenUA)... я теж кілька разів стикався з такими ситуаціями, але продавці визнавали свою помилку, просили вибачення, пояснювали, що просто фізично не встигли змінити цінник і я їх розумію... тому, на мою субєктивну думку там щось не чисто...
Да и по молочности самок , выводы делают , раздавая советы не все стороны , хоть сами не бум - бум в молочности.
Что ,пришли сюда пожаловаться в том что Вы не компетентный в кролиководстве ? Так я же вам табличку давал по молочности причем с КНИГИ . Если ничего не знаете лучше ничего не говорите -умнее будете казаться . А не очень хорошее мнение об украинских кролиководах складывается только "благодаря "Вашей грязи которую Вы льете на людей (причем не зная человека и ни разу с ним не пересекаясь не по каким вопросам). По поводу того что мне люди кроликами помогли : Да помогли и я им всем за это очень благодарен , и я помогу если надо будет. А Вам кто нибудь поможет? Раздули здесь не понятно что . Зависть Mihalich61, плохое чувство -боритесь с этим чувством. По поводу копирования сказанного другими : укажите мне хоть одно мое высказывание где я что то скопировал чужое . Только ФАКТЫ !!!! По поводу семи окролов в год тоже не реально? Работайте, а не сидите возле компьютера . Привыкли людей грязью поливать не заслуженно, смотрите не захлебнитесь в своей злости. Прошу модераторов не удалять мою запись.
Mihalich61, Валерий_Макеевка, Аж тепер стало зрозуміло що за сир бор і кого стосується. Хлопці перестаньте, давайте жити дружно! Вияснення відносин у приваті пліз!
Ростик, Так Мы не боимось трудностей. Хахляцкая натура такая. Сообщения выдаляют , но держимся. Пока не забанят. А забанят приедем к ним , опыт есть. Дружески принимают , однако. :book:после собеседования.
С Ув. Владимир.
Сообщение отредактировал Mihalich61 - П`ятниця, 13.03.2015, 15:40
Если Валера кого то, кинул и т.д. то предоставьте факты!!!! Зачем этот балаган?
Уважаемый vitalivarbanski, возьмите мои условия содержания и сопоставьте с ...... , где их найти. ДОСТАТОЧНО . Или еще привести факты копирования. И есть отличная фраза , но пока воздержусь.
тільки мені в лічку таке приходить??? Прикольно живем... )))
Злом пошти mail на замовлення, якісно (xakepa)СьогодніЗлом пошти mail на замовлення, якісно Надаємо професійні послуги по злому пошти
Mail.ru(inbоx.ru,bk.ru,list.ru), Gmail.com(googlemail.com), Yandex.ru(Ya.ru,Narod.ru), Rambler.ru, Yahoo.com, Vkontakte.ru, Odnoklassniki.ru, Hotmail.com, Skype.com, Ngs.ru, Inbox.lv, Bigmir.net, Tut.by, Ukr.net, Icq.com, I.ua, Gmx.de, Ukrpost.net, Love.mail.ru, Mamba.ru, Facebook.com, Mail.qip.ru, Gmail.ru, Корпоративні пошти Так само і інші...
Після третього замовлення ви отримуєте знижку на наступні замовлення. АКЦІЯ: Всі повторні зломи пошт безкоштовно.
Зробити замовлення можна одним з наступних способів:
- написати на E-mail: [url=mailto[img]]ass@xakepa.ru">pass@xakepa.ru[/url]</span Сайт: http://pass.xakepa.ru/ua/ ICQ: 352443
Терміни виконання роботи: від 1 години до 5 робочих днів.
Способи оплати: Webmoney Термінал Visa і MasterCard
Гарантії: Повна конфіденційність і 100% анонімність. Ми працюємо в даній сфері довгий час і ставимося до роботи серйозно і адекватно.
Читати уважно! Після злому пошти, користувач поштової скриньки продовжує користуватися своєю поштою, ні про що не підозрюючи, пароль на зламаної пошти не змінюється, залишається незмінним. Ви отримуєте пароль, який використовує власник пошти.
УВАГА! Замовляючи у нас, ви зобов'язуєтеся не робити паралельних замовлень на інших сервісах. Інакше це ускладнить роботу, користувач може здогадатися, що його хочуть зламати і злом тоді взагалі буде неможливий.
Нема світлої або темної сторони! Все залежить від вашої позиції до джерела світла!
Сообщение отредактировал DenUA - П`ятниця, 03.04.2015, 22:17
DenUA, як нік на форумах незнаю, але впевнений що він на сусідньому форумі є. Заказав товар наложеним платежом і не забрав, я йому раза три дзвонив, все казав завтра-післязавтра. Потім взагалі труби не брав. В кінцевому результаті посилка пішла в утилізацію, бо оплачувати доставку-простой-повернення небуло смислу. Гроші невеликі, усього 140 грн, але неприємно