|
Золотые руки
| |
Нельсон | Дата: П`ятниця, 19.12.2014, 02:30 | Сообщение # 1 |
 Сотник
Статус: Offline
| В этой теме мы можем показать всем наши способности, тягу к эстетике и творческие данные.
|
|
| |
DenUA | Дата: Понеділок, 22.12.2014, 22:54 | Сообщение # 2 |
Кошовий
| Колись - був "там"! Тепер, тільки - "біля"... Діло було вечором, робити було нічого, ось і змайстрував.... - Для "вечірніх розваг"
А ось так розважаємос (для перегляду рекомендую в повний екран і в HD якості):
А це вже "колективний" результат (для перегляду рекомендую в повний екран і в HD якості)...
Нема світлої або темної сторони! Все залежить від вашої позиції до джерела світла!
Сообщение отредактировал DenUA - Понеділок, 22.12.2014, 22:56 |
|
| |
УниКрол | Дата: Понеділок, 22.12.2014, 23:11 | Сообщение # 3 |
 Гетьман
| DenUA, я теж любитель політати тільки в реалі цікавіше, мотодельтаплан, або легкий літак якийсь зварганити, ото діло. Ще би час знайти 
|
|
| |
DenUA | Дата: Понеділок, 22.12.2014, 23:28 | Сообщение # 4 |
Кошовий
| Три роки тому продав свій.... Після аварії... ((( Тепер - "кроликотерапія"... - Ти думаєш - мені кролики потрібні? ))) А цей "кокпіт" - так... - задурити мозги...
Нема світлої або темної сторони! Все залежить від вашої позиції до джерела світла!
|
|
| |
Андрій | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 00:12 | Сообщение # 5 |
Хорунжий
| DenUA, Є креслення? Літака. 
|
|
| |
DenUA | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 00:30 | Сообщение # 6 |
Кошовий
| Тобто? - цього що на фото? - чи якого?
Ось вам - літак! - https://www.dropbox.com/sh....5a?dl=0 Відкривати в SolidWorks.
Доречі про - 3D моделювання.... Я тепер, навіть "полку прибити" не можу без цієї проги... ))) Наприклад - мій сарай:
А це - моя гордість, це та що на фото вгорі, копія рукоятки KG-13, від Messershmidt BF-109... Півтора роки роботи... ))) Але я її запустив в серію... Для таких самих - "звихнутих", як - я... ))) 
|
|
| |
Андрій | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 01:29 | Сообщение # 7 |
Хорунжий
| Цитата DenUA (  ) Тобто? - цього що на фото? - чи якого?
Я жартую. 
|
|
| |
УниКрол | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 09:49 | Сообщение # 8 |
 Гетьман
| Цитата DenUA (  ) А це - моя гордість, це та що на фото вгорі, копія рукоятки KG-13, від Messershmidt BF-109 блін, а я думав ти просто зняв з якогось літака Ну молоток 
|
|
| |
Нельсон | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 22:08 | Сообщение # 9 |
 Сотник
| Цитата DenUA (  ) копія рукоятки KG-13, від Messershmidt BF-109... Просто супер. Снимаю шляпу. А почему так долго делали? И что за педали на первых двух фото?
|
|
| |
DenUA | Дата: Вівторок, 23.12.2014, 23:21 | Сообщение # 10 |
Кошовий
| Потому что в начале не было оригинала, в распоряжении. Только фото, чертежи и описания. Во вторых, мы понимали, что реплику мы будем делать из пластмассы. Если в оригинале это одна деталь из дюраля. То у нас - 17 пластмасовых деталей. И в каждой скрыта какая-то фишка... А когда наши труды были замечены.... нам предложили оригинал, с которым мы только сверили размеры и поняли что мы стали на верный путь... А путь - не легкий... 1. 3D модель, и прогонка в разного рода програмах для выявления проблем. 2. Создание прототипа каждой детальки на 3D принтере, 3. Механическая подгонка деталей, с внесением изменений в 3D модель. 4. Создание силиконовых матриц. 5. Отливка, проверка експерментальной модели. 6. Внесение изменений в 3D модель, 7. Печать мастер-модели, 8. Создание мастер-матрицы, 9. Запуск серии - 30 штук. (больше матрица не выдерживает) Для последующих серий, нужно создавать новые матрицы с мастер-модели.
Ну и - На собрании участников проэкта, было решено, как "главному вдохновителю", удостоить почетным правом использовать девайс с серийным номером - 1 !!! )))
Педали - для управления "рысканием" на самолете.... На всех следующих фото вы их заметите в надлежащем месте. Они, правда, только формой площадок схожи с педалями Мессершмидта...
Ну а так-же,,, в комплект, и для поддержания темы Мессершмидта, был сделан РУД (Ручка Управления Двигателем) (на фото 3, за РУС-ом)
Ну и - окончательно вас загружу! Обзор в виртуальной кабине происходит природным способом, головой, посредством связки девайсов: 1. Триклип, с инфракрасными светодиодами, крепится к наушникам (на фото). 2. Качествення веб-камера... 3. Спец програмка - FreeTreck
А вот как, это-же делают - "Взрослые дяди" )))
|
|
| |
УниКрол | Дата: Середа, 24.12.2014, 00:23 | Сообщение # 11 |
 Гетьман
| DenUA, ну тепер вже сам Бог приказує зробити точну копію кокпіту і панорамний монітор 
|
|
| |
DenUA | Дата: Середа, 24.12.2014, 00:49 | Сообщение # 12 |
Кошовий
| Та - ні! ))) - Я той - "Поміркований фанатик" ))) Панорама - не зачепила.... Ще тримаються в пам'яті - "справжні панорами"... Хочеться максимального сходства... Деколи, коли без войнушки, а просто політати, то 3D вмикаю... - цікавшше!
|
|
| |
Нельсон | Дата: Середа, 24.12.2014, 01:20 | Сообщение # 13 |
 Сотник
| DenUA, оч интересно!
|
|
| |
maksimushka | Дата: Субота, 08.10.2016, 17:12 | Сообщение # 14 |
 Вістун
| Мужики, не бийтеся! Трішки оффтоп, але я не знаю де тут ще можна спитати Друзі подарували на День Народження укулеле (для тих, хто не знає - маленька гітара по типу http://muzline.com.ua/gytary/ukulele/maxtone-uk35 ), та мені дуже подобається цей подарунок, але ніяк не виходить навчитися грати по відео з ютубу! Чи може хтось порадити де знайти викладача у Харкові? Дякую.
|
|
| |
|
|